Rundtur (360°)

D-H301


For å skape et tydelig overblikk over hele området, har vi produsert interaktive 360°-visninger både fra luften og bakkenivå. Ved hjelp av disse kan medborgerne skape seg en forståelse av hele det fremtidige området. 360°-visningene utgjør dessuten et meget trivelig diskusjonsunderlag ved fysiske møter med innbyggerne, som f.eks ved informasjonsmøter, offentlige visninger og messer.

D-H402


Med et enkelt VR-headset og mobiltelefonen, kan brukeren plassere seg selv direkte på gaten eller oppe i luften over det fremtidig knutepunktet. Aktiver VR-funksjonen i 360°-visningen ovenfor, ved å trykke oppe i venstre hjørne på visningen. Fungerer på Android- og iPhone-mobiler!

Virtual Reality

Bli kjent med den fremtidige boligen
på en helt ny måte.


Med et enkelt VR-headset og mobiltelefonen, kan du plassere seg selv direkte på gaten eller oppe i luften over det fremtidig knutepunktet. Aktiver VR-funksjonen i 360°-visningen ovenfor, ved å trykke oppe i venstre hjørne på visningen. Fungerer på Android- og iPhone-mobiler!

Last ned appen her

Last ned appen gjennom å scanne QR-koden:

 

Få tilsendt prospekt på Tordenskiolds hage her!

    Vi ringer deg og avtaler en tid for verdivurdering.
    En lokalkjent megler gjennomfører befaringen, estimerer salgspris og gir et tilbud på å selge boligen.

    Din kontaktinformasjon og boligen du ser på, sendes til en rådgiver i banken. Rådgiveren tar kontakt innen kort tid for å gi et tilbud om lån.

     

    Alle 3D bilder er av illustrativ karakter og endringer vil forekomme. Vi tar forbehold om feil i priser, areal ol.