Ditt hjem - nøyaktig slik du liker det


I omgivelsene rundt Lade Alle 73 startet historien om en av landets mest sagnomsuste sjøoffiserer,
Peter Jansen Wessel Tordenskiold.

Det sies at han tilbrakte sin barndoms somre i dette området på Lade, og kanskje var det akkurat her hans nysgjerrighet for verden blomstret. Han skrev etter det historie som dansk-norsk sjøoffiser i den nordiske krig på 1700-tallet.

 

Nå kan du skrive din historie i Tordenskiolds hage
– et helt nytt boligprosjekt på Lade.

 

I det første salgstrinnet kommer det 35 nye hjem her. Her finner du leiligheter fra 31 til 117 kvadratmeter, som passer både studenter, voksne eller barnefamilier som ønsker noe helt unikt i grønne omgivelser.

De fleste leilighetene i Tordenskiolds hage har egen terrasse, og beliggenheten gjør at det er gode solforhold året rundt. Toppleilighetene har store takterrasser som gir deg en unik utsikt over fjorden hvor du kan nyte late sommerdager. Parkeringsplass finner du i prosjektets egen parkeringskjeller, og alle leilighetene kommer med en romslig bod i kjelleranlegget.

Tordenskiolds Hage har en arkitektonisk utforming som skiller seg ut fra andre nybygg, med en buet bygningsmasse og bruk av tegl og brytningsfarger på fasaden. Derfor kan du være sikker på at leilighetene her ikke er som de fleste andre.

Varme i gulv året rundt


Gulvene i Tordenskiolds Hage blir lagt med Eik Robust hvit matt lakk 1-stavs parkett, et robust og slitesterkt gulv.
I tillegg til en vakker gulvflate så er det også vannbåren gulvvarme fra fjernvarmeanlegg i kjøkken, gang og stue. Her kan man gå barbeint året rundt. Elektriske varmekabler i gulv på bad og vaskerom.

Listverk i innvendig dør/vindus karmer og taklister (taklist kan velges bort uten kostnad) leveres ferdig hvitmalt fra fabrikk med synlig innfesting. Lakkerte gulvlister i eik.

Til leilighetene leveres separat balansert ventilasjon med varmegjenvinner.

Nysgjerrig?

Få tilsendt prospekt på Tordenskiolds hage her!

Vi ringer deg og avtaler en tid for verdivurdering.
En lokalkjent megler gjennomfører befaringen, estimerer salgspris og gir et tilbud på å selge boligen.

Din kontaktinformasjon og boligen du ser på, sendes til en rådgiver i banken. Rådgiveren tar kontakt innen kort tid for å gi et tilbud om lån.

Ditt hjem – nøyaktig slik du liker det


Fordi alle liker forskjellige ting, er det vanskelig å lage den perfekte leiligheten til alle.

Derfor har vi lagt opp Tordenskiolds hage slik at du får være med å forme din leilighet – nøyaktig slik du liker det.

Alle leiligheter leveres med moderne kjøkken med ­integrerte hvitevarer fra utvalgt kvalitetsleverandør, hvor du selv har full valgfrihet. Når du kjøper en leilighet i Tordenskiolds hage vil du få et møte med byggentreprenøren der du får presentert en liste med forhåndsprisede endringsvalg. Det gjelder valg av parkett­gulv i hele leiligheten, belysning, innerdører, fliser på bad eller vaskerom og VVS-utstyr.

Ønsker du en annen kjøkkenfront eller bad for ditt personlige uttrykk, kan du velge fra ­sortimentet til leverandøren som det passer deg. Du kan bestille garderobeløsning som tilvalg hos leverandør.

Har du sett for deg ditt drømmehjem i en spesiell vegg­farge og helt uten lister i tak, er det også noe man selv kan tilpasse etter ønske. Slik kan du forme ditt nye drømmehjem!

Alle endringer forutsetter at man kjøper før fristen for tilvalg går ut. Om du er usikker på prosessen, kan du spørre eiendomsmegler. Enkelte tilvalg vil komme med et pristillegg.

Hva er grunnlån fra Husbanken?


Husbanken kan gi lån til bygging av ny bolig, kjøp av forhåndsgodkjent ny bolig eller til oppgradering av eldre boliger. Forhåndsgodkjent bolig er et prosjekt der utbygger som bygger boliger for salg, har søkt og fått innvilget Husbank-finansiering som kjøpere av boligene kan benytte, forutsatt at de har betjeningsevne.

Husbanken kan ved nybygg gi lån på inntil 80 prosent av totale kostnader for byggeprosjektet. Hvor stor lånebelastning du tåler, kan simuleres på vår låne- og livsoppholdskalkulator.
I tillegg må Husbanken vurdere om boligen har tilstrekkelig pantesikkerhet.

Nysgjerrig?

Få tilsendt prospekt på Tordenskiolds hage her!

Vi ringer deg og avtaler en tid for verdivurdering.
En lokalkjent megler gjennomfører befaringen, estimerer salgspris og gir et tilbud på å selge boligen.

Din kontaktinformasjon og boligen du ser på, sendes til en rådgiver i banken. Rådgiveren tar kontakt innen kort tid for å gi et tilbud om lån.

Oppdag lukten av sjø og smaken av storby


Lade er Trondheims egen grønne lunge. Her finner du parker og ­grøntområder nesten uansett ­hvilken retning du snur deg, og prikken over i-en er den kilometerlange Ladestien som bukter seg langs sjøkanten.

Går du ut ytterdøren din i Tordenskiolds hage kan du kjenne sjøbrisen bare noen få minutter unna, men samtidig er du enda nærmere selve pulsen av denne delen av byen.

Kort til alt du trenger

I umiddelbar nærheten finner du alt du måtte trenge av fasiliteter som flere kjøpesenter, butikker, apotek og restauranter. Kollektivtilbudet er godt utbygd, og velger du å kjøre tar det ikke mer enn 10 ­minutter før du er midt i sentrum. En annen fordel som er verdt å merke seg, er hvordan adkomsten til ­Tordenskiolds hage i Lade Alle 73 er lagt opp. Siden det ofte er ­trafikkert i Haakon VIIs gate, er adkomsten til hele prosjektet lagt opp gjennom Lade Alle.

Perfekt for den aktive

I gåavstand finner du også parkanlegg, og godt ­utbygde idrettsarenaer. Lade Idrettsanlegg har både kunstgressbaner og gressbaner, og i nærheten finner du anlegg for både fotball, håndball og klatring. For barna er det kort vei til Ladeparken, hvor de små kan tumle fritt blant lekestativer og trygge omgivelser.

Rolige dager kan tilbringes på Sponhuset i Ringvebukta, som er en liten søndagstur unna. Der finner du trivelige uteplasser, strand og kanskje Trondheims beste vafler. Om man har lyst å utforske nærområdet finner du også Ringve botaniske hage like i ­nærheten, med 130 mål plantede grøntområder og en egen dam. Like ved er også Ringve musikkmuseum, og der ­finner du blant annet flere både malerier og statuer av Tordenskiold selv.

I Tordenskiolds hage ligger alt til rette for det beste Trondheim har å by på.

Arkitektur og hage som uttrykker kvalitet og varme


Tordenskiolds hage er designet av JSTArkitekter AS med mål om å skape et boligkvartal med en kvalitet og form som skiller seg ut.

Da arkitektene tegnet Tordenskiolds hage var det med et mål om å lage større felles uterom, mindre og ­intime adkomstrom og egne private soner. De ­ønsket å bruke gode og solide materialer som uttrykker ­kvalitet og varme.

Jan Støring i JSTArkitekter forteller at de hele tiden har hatt som mål å ikke bare lage en bygning, men et hjem.

– Det har vært av avgjørende betydning at prosjektet fra første stund har hatt som ambisjon å skille seg ut fra de fleste nye boligprosjektene ved å satse på ­egenkarakter og materialkvalitet, forteller Støring.

Tordenskiolds hage har en rekke løsninger som er ­valgt med intensjon om å skape en «adresse», et bolig­kvartal som oppleves som ens eget hjemsted.

– Derfor har vi tegnet inngangsportaler fra gate, ­adkomst-tun med gode sol- og lysforhold som kan ­utvikles til å bli en felles forhage og et parkområde med et fellesbygg, forteller Støring.

Den pent opparbeidede hagen med eget hagehus er også noe som spiller på lag med tankene bak arkitekt­uren. Hagehuset blir på 60 kvadratmeter med ­moderne kjøkken og toalettfasiliteter. I tillegg blir det møblert med stoler og bord, og lagt opp til både TV og internett-tilkobling.

Hagehuset, som skal disponeres av sameiet, kan brukes til alt fra samlinger i godt lag, til møter og ­underholdning for beboere.

 

Velkommen inn!

Prosjektmeglere

Fredrik Johnson

Fredrik.Johnson@dnbeiendom.no
+47 414 05 111

Kristian Dahl-Andersen

Kristian.dahl-andersen@dnbeiendom.no
+47 920 23 198

Sebastian Leistad

sebastian.leistad@dnbeiendom.no
+47 41 26 00 08

Tonje Følstad

tonje.folstad@dnbeiendom.no
+47 980 40 191

Oppdag lukten av sjø og smaken av storby

– oppdag ditt nye hjem i Tordenskiolds Hage.

Få tilsendt prospekt på Tordenskiolds hage her!

Vi ringer deg og avtaler en tid for verdivurdering.
En lokalkjent megler gjennomfører befaringen, estimerer salgspris og gir et tilbud på å selge boligen.

Din kontaktinformasjon og boligen du ser på, sendes til en rådgiver i banken. Rådgiveren tar kontakt innen kort tid for å gi et tilbud om lån.