Nå kan du skrive din historie i Tordenskiolds hage

I omgivelsene rundt Lade Alle 73 startet historien om en av landets mest sagnomsuste sjøoffiserer, Peter Jansen Wessel Tordenskiold.

Det sies at han tilbrakte sin barndoms somre i dette området på Lade, og kanskje var det akkurat her hans nysgjerrighet for verden blomstret. Han skrev etter det historie som dansk-norsk sjøoffiser i den nordiske krig på 1700-tallet.

 

Nå kan du skrive din historie i Tordenskiolds Hage
– et helt nytt boligprosjekt på Lade.

 

Tordenskiolds Hage består av leiligheter fra 31 til 117 kvadratmeter, som passer både studenter, voksne eller barnefamilier som ønsker noe helt unikt i grønne omgivelser.

De fleste leilighetene i Tordenskiolds hage har egen terrasse, og beliggenheten gjør at det er gode solforhold året rundt. Toppleilighetene har store takterrasser som gir deg en unik utsikt over fjorden hvor du kan nyte late sommerdager. Parkeringsplass finner du i prosjektets egen parkeringskjeller, og alle leilighetene kommer med en romslig bod i kjelleranlegget.

Tordenskiolds Hage har en arkitektonisk utforming som skiller seg ut fra andre nybygg, med en buet bygningsmasse og bruk av tegl og brytningsfarger på fasaden. Derfor kan du være sikker på at leilighetene her ikke er som de fleste andre.