Tordenskiolds Hage har en utmerket beliggenhet på Lade

Lade er Trondheims egen grønne lunge. Her finner du parker og grøntområder nesten uansett hvilken retning du snur deg, og prikken over i-en er Ladestien som bukter seg langs sjøkanten.

Fra ditt nye hjem i Tordenskiolds Hage er det kort vei til det meste. I umiddelbar nærhet finner du alt du måtte trenge av fasiliteter som flere kjøpesenter, butikker, apotek og restauranter. Kollektivtilbudet er godt utbygd med Metrobusslinje og en ny og flott togstasjon på Liljendal, få minutter unna.

God og enkel adkomst
En annen fordel som er verdt å merke seg, er hvordan adkomsten til Tordenskiolds Hage i Lade Alle 73 er lagt opp. Siden det ofte er trafikkert i Haakon VIIs gate, er adkomsten til hele prosjektet lagt opp gjennom Lade Alle. Velger du å kjøre bil tar det ikke mer enn 3 minutter før du er ut på hovedfartsåren og videre inn til Midtbyen, eller på vei til hytta.

Perfekt for den aktive
I gåavstand finner du også parkanlegg, og godt utbygde idrettsarenaer. Lade Idrettsanlegg har både kunstgressbaner og gressbaner, og i nærheten finner du anlegg for både fotball, håndball og klatring. Rolige dager kan tilbringes på Sponhuset i Ringve-bukta, som er en liten spaserstur unna. Der finner du trivelige uteplasser, strand og kanskje Trondheims beste vafler. Vi må også få nevne Ladekaia som har blitt et populært serveringsted med flere konsertarrangement.

I Tordenskiolds Hage ligger alt til rette for det beste Trondheim har å by på.